Catalonia Talent

Catalonia Talent
Opinió

RECOMANACIONS PER A FAMÍLIES PRO PER A VACANCES TECNOLÒGIQUES I PANDÈMIQUES.

16 d'agost de 2021

Articles

Recordo les vacances en família de petita amb els infinits viatges en cotxe jugant al veig-veig, platja-piscina-muntanya, cercant mores per a fer pastissos amb la iaia o matant mosques i d’altres insectes que llavors no ens menjàvem.  La maleta de les vacances tenia banyador, cup, pala i llibres de contes. Estem en un altre era, pandèmica i digital i les maletes i activitats amb els nens s’han transformat.

Per a una família de 4 persones, ara necessitem una maleta gran per a la tecnologia. Portem 4 Ipads, 4 ordinadors, 2 telèfons, una Alexa, la càmera submergible i moolts carregadors. Els fabricants de maletes tenen un nínxol, la maleta-carregador. Només nosaltres portem més tecnologia que la que te el nou Tesla.

A més, el meu fill petit, molt previsor, em pregunta que si l’hotel a banda de la piscina, te wifi de qualitat però sobretot vol saber quants endolls hi han a l’habitació. Avís al sector turístic: els centennials valoren el servei pel numero d’endolls.

A la maleta, no oblideu els codis de les bitcoins. Ja sabeu, “no codes, no coins”, sense codis no hi han criptomonedes. A més, d’aquí poc serà més fàcil pagar amb criptomonedes que trobar un caixer automàtic en segons quins pobles.

Tampoc oblideu el telèfon per a fer fotos dels nens, trucar, llegir, pagar i no perdre-us en les carreteres comarcals i camins rurals però verifiqueu cobertures. Lo de connectivitat universal encara no ha arribat arreu i idem amb la xarxa per a carregar el cotxe híbrid si és el cas.

Sembla que enguany el Iphone 12 és el telèfon estrella de l’estiu tot i que sapigueu, que no és submergible i per tant no apte per a nens petits a piscines o platges. Us puc dir que hem verificat que lo de posar arròs per absorbir la humitat de la bateria, no funciona i per tant no crec que sigui el gadget tecnològic ideal de l’estiu més que pels lladres que diuen van buscats i més ara, amb la crisi mundial de manca de xips.

Recordeu instal·lar la APP de “la meva salut” per tal de portar el passaport COVID si no, no es pot entrar en molts llocs i heu de portar mascaretes arreu. El COVID continua aquí, ja anem per la nova variant lambda i a aquest pas, farem tot l’alfabet grec.

L’article tecnològic de l’estiu per a mames-papes pro és la funda del telèfon impresa amb petita impressora 3D amb la foto de la canalla o els avis. Val 10-12 euros i aquesta si és submergible inclús en hidrogel.

Parlant de lladres, cal posar alarmes en la porta de casa però també al telèfon perquè l’estafa de l’estiu és via Whastapp. Cara als nens, els filtres cal posar-los en tiktok i instagram per evitar ensurts de ciberbulling i d’altres individus indesitjables, trolls o robots.

Per la resta, les piscines, els flotadors, els matamosques, la vida familiar, les estrelles i les histories i amics d’estiu de tota la vida continuen tenint molts likes o com diríem abans, tots xalem. Així que gaudiu de les vacances en família moderna sigui quina sigui, single, múltiple, uniparental, grans o petits o inclús digital.

En la era del humanisme tecnològic, compte amb els tòxics, troians i trolls i envolteu-vos de sinergents que sempre sumen aptituds, equip i valors.

Temes vacancesbitcoins3dsalutappiphonecriptomonedespiscinesTeslacovic

Contingut relacionat

Carregant...
x