Catalonia Talent

Catalonia Talent

Ramon Folch guanya el Premi Nat 2020

18 de novembre de 2020

Articles - Salut

La tercera edició del Premi Nat tindrà lloc el dimecres 25 de novembre a les 18:30h. Enguany l’esdeveniment s’haurà d’adaptar a les noves circumstàncies del moment i fer-se en format virtual des de la pàgina del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Tot i això, a part dels premiats, també intervindran en l’acte l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la directora del Museu de Ciències Naturals, Anna Omedes.

El premi, que va néixer fa dos anys per commemorar el 140è aniversari del Museu, és una distinció honorífica a persones o institucions que han aportat una nova mirada a la divulgació de les ciències naturals que ha contribuït de forma destacable a la creació de vocacions científiques i a la conservació de la natura. Aquest, a més, consisteix en un premi i una menció d’honor. Els guardonats amb el Premi Nat reben una peça especialment dissenyada per l’escultor Antoni Llena i els mereixedors de la Menció d’Honor Nat, una serigrafia del pintor, Perico Pastor.

Amb la creació, el 2018, i atorgament, des de llavors, d’aquest premi, el Museu es proposa potenciar la divulgació de les ciències naturals en un context de crisi mediambiental en què calen més esforços per obrir noves perspectives que connectin les ciències naturals amb la ciutadania. “Coneixes l’abast dels límits. Només una terra, només una vida”, són els versos del poeta i gestor cultural Jordi Carrió, que es troben inscrits en el trofeu que reben els premiats, i que expressen aquest compromís i vocació del Museu.

Nota de Núvol.com

Temes preminatciències naturalsmuseu de ciències

Contingut relacionat

Carregant...
x