Catalonia Talent

Catalonia Talent

Raimond Torrents, CEO de l'Event Management Institute, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

22 d'abril de 2020

Articles

L’organització d’esdeveniments va ser el primer sector professional afectat per la pandèmia del coronavirus. La suspensió del Mobile World Congress va constituir el punt de partida d’una mala ratxa per milers de professionals que viuen dels congressos, fires, actes socials, etc.

Així ho relata Raimond Torrents, CEO de l’Event Management Institute, reconeixent que la facturació “va passar de cent a zero en tres segons”. Malgrat no poder organitzar esdeveniments, el nostre entrevistat ha impulsat, juntament amb bona part dels operadors del sector, la iniciativa “Confinamos en ti”. Es tracta d’un llibre coral on posar en comú vivències positives i negatives “Compartim què hem après dels errors, què hem fet bé... i ho proclamem al sector”.

Amb el mateix esperit de moure’s i fer activitats malgrat el confinament es conceben els Premis Talent Cambra 2020, als que Torrents fa una crida a participar i apadrinar.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x