Catalonia Talent

Catalonia Talent

Raimon Miret, Senior Managing Director d'Accenture, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

20 de maig de 2020

Articles

"Les companyies que siguin capaces d'atraure talent digital seran les guanyadores". Això mateix preveu el Senior Managing Director d'Accenture, Raimon Miret, que considera que el talent tindrà un paper primordial en la transformació que generarà aquesta crisi. És per això que aquest empresari anima al sector del consum a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020, que any rere any fomenten el talent entre tots els àmbits professionals.

A l'hora de fer un diagnòstic sobre el sector del consum, Miret considera que "no és un dels més afectats per la crisi". No obstant això, no es trobarà exempt de grans canvis. Un d'ells, per exemple, podria ser la desaparició de les botigues: "Les grans companyies, que generalment no tenen comerços propis, estan començant a plantejar-se 'canibalitzar' el sector del retail". 

Segons Miret, aquesta eventual extinció dels canals estàndards de comercialització farà que les grans companyies de consum coneguin millor als seus clients i "comencin a treballar més amb dades". En aquest sentit, és una oportunitat perquè apareguin noves feines, com la figura del 'data scientist' (el científic de dades), cridada a ser un dels perfils més buscats per les empreses: "Es crearà tot un món al voltant que generarà un talent diferencial".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x