Catalonia Talent

Catalonia Talent

Puigmal 2900, neu catalana darrera dels Pirineus

27 de desembre de 2021

Articles - Catalunya Neu

Aquest dissabte, Día de Nadal, Puigmal 2900 va obrir el sector esquí alpí, que inclou l'obertura del telecadira Combe des Rameaux i diverses pistes del sector.  Si l'anterior cap de setmana s'obria el sector de Pla de Cotze, el que acull els serveis comercials i la pista de debutants i trineus, el Día de Nadal va acollir l'obertura de pistes, suposa un pas que va molt més enllà, ja que el nou Puigmal haurà de donar als esquiadors un servei integral d'estació d'esquí alpí, el que implica trepitjar pistes i disposar de servei de pisters professionals, entre altres serveis.

Pla de Cotze és la zona lúdica i ja està oberta des de fa dies. Es tracta d'una zona d'aprenentatge al peu de pistes, que compta amb activitats alternatives a l'esquí com ara l'snowtubbing o els trineus arrossegats per gossos. Aquí s'inicien les rutes d'esquí de muntanya i altres itineraris per fer amb raquetes de neu. És el punt de sortida per a gaudir dels grans paisatges i del veritable esperit de muntanya.

Els nous gestors han fet una aposta clara per projectar Puigmal 2900 com una estació de muntanya que ofereix esquí de muntanya i alpí, a l'hivern; i el mountainbike o BTT, a l'estiu.
Inclosa al nou forfet Neiges Catalanes

Puigmal 2900 s'uneix a les estacions de neu del Pirineu francès confrontants: Cambre d'Aze, Font-Romeu Pyrénées 2000, Formiguères, La Quillane, Les Angles, Porté-Puymorens, Puyvalador i la Station Nordique Capcir. Amb aquestes és una de les 9 estacions que inclou el forfet de les Neiges Catalanes, que permet esquiar entre 6 i 7 dies consecutius i, a més, aconseguir el forfet anual amb un descompte del 15%.

Amb la incorporació de Puigmal 2900, el forfet suma una àrea esquiable de 200 km d'esquí alpí, 450 km de nòrdic i 265 km de recorregut marcat per a raquetes de neu. Els preus oscil·len entre els 211 € del forfet de 6 dies per a joves i estudiants; als 617 € que costa el forfet anual d'adults. INFO: www.neigescatalanes.com

Dates d'obertura i tancament previstes: del 18/12/2021 al 27/3/2022

Contingut relacionat

Carregant...
x