Catalonia Talent

Catalonia Talent

Pro Activa Open Arms, Premi Talent d’Honor de Solidaritat de la Welcome Talent Society

28 de juny de 2019

 Recolliran la distinció en la Nit del Talent, dimecres vinent, 3 de juliol

Pro Activa Open Arms, Premi Talent d’Honor de Solidaritat de la Welcome Talent Society

 

La Welcome Talent Society ha concedit el Premi Talent d’Honor de Solidaritat a la fundació Pro Activa Open Arms per la seva missió humanitària envers totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

La seva tasca solidària es desenvolupa amb la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica. Tot va començar amb unes fotos de nens ofegats a una platja. A Pro Activa Open Arms varen pensar: “Si nosaltres ens dediquem a això i ho fem a les nostres platges, per què allà s'estan morint i ningú els ajuda?”

Un directiu de Pro Activa Open Arms recollirà la distinció el 3 de juliol en la gala- sopar solidari La Nit del Talent que tindrà lloc a Sant Pau Recinte Modernista, juntament amb la resta dels guanyadors en les diverses categories (Crea, Emprèn i Transmet) d’àmbits diversos.

 

La Welcome Talent Society atorga els Premis dHonor a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la solidaritat, i a personalitats estrangeres que aposten pel talent català. El de Mecenatge s’ha adjudicat a l’empresari Víctor Grífols, president d’honor i conseller de la multinacional farmacèutica Grifols, i el d’Humanisme a l’activista cultural i polític Josep Espar Ticó.

 

Els Premis Talent constitueixen una plataforma per a conèixer i descobrir nous talents en àmbits molt diversos (Disseny 2D, Disseny 3D, Llum, Comerç, Consum, Turisme, Energia, Medi Ambient, Mobilitat, etc.) i al mateix temps reconèixer personalitats, institucions i empreses consolidades que destaquen per aportar talent a la societat catalana.

 

La Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Els objectius de l’entitat són:

-Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.

-Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

-Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

-Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.

-Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com els premis anuals "Premis Talent de Barcelona i Catalunya", el Museu del Talent, les exposicions, edició de llibres, producció d’obres guanyadores i altres que es puguin anar incorporant com ara fòrums i altres formats de detecció de talent.

-Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

 Barcelona, 28 de juny de 2019

https://www.premistalent.cat

Contacte MMCC :

Jesús Conte

Tel. 628118333

jconte@contebcncomunica.com

Contingut relacionat

Carregant...
x