Catalonia Talent

Catalonia Talent

PIMEC distingeix les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya el 2021

28 de juny de 2022

Articles - Economia

La 35a edició dels Premis Pimes ha distingit avui les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya l’any 2021 en diferents àmbits, tot coincidint amb el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les MIPIMEs de les Nacions Unides. En el marc d’una cerimònia al Camp Nou, la patronal ha organitzat un sopar de caràcter solidari, que un any més destinarà íntegrament els ingressos obtinguts a apadrinar el programa emppersona d’ajut a la segona oportunitat que duu a terme la Fundació PIMEC. 

Reconeixements de la 35a edició

Reconeixement a les Persones Autònomes: Empar Moliner, autònoma, escriptora i periodista. Autora de diferents llibres i relats en català, rep aquest guardó per la seva tasca com a persona autònoma, sent un clar referent de dona emprenedora i un cas d’èxit dins el col·lectiu.

Reconeixement al Comerç: Federació Catalana de Perruqueria i bellesa (FEDCAT). Rep el guardó pel seu esforç i capacitat d’adaptació, ja que tot i les dificultats per accedir a les mesures d’ajut per part de l’Administració Pública amb motiu de la pandèmia, s’ha mantingut resilient com a servei essencial.  

Reconeixement a l’Associacionisme Empresarial: Associació de Professionals de l’Audiovisual de Catalunya (APAC). Rep aquesta distinció pel seu compromís en la millora de la competitivitat del sector en escenaris altament complexos, afrontant una transformació de les relacions laborals i oferint serveis de valor afegit.

Reconeixements MIPIME amb valors: La Vostra Llar Residencial, grup de residències geriàtriques, rep aquest reconeixement per la seva tasca social en un context difícil i per la integració dels ODS en la seva activitat. Papelmatic, empresa familiar que desenvolupa solucions per a la higiene, ha estat premiada per haver estat capaç d’integrar i avançar en un model de sostenibilitat on la Responsabilitat Social Empresarial està esdevenint una eina de gestió estratègica.

Premi Fundació PIMEC a la Segona Oportunitat: BEMYSWIM, pime dedica a la comercialització al detall de peces de bany sostenibles, rep el guardó per crear un projecte empresarial que ha crescut de forma significativa en poc temps, servint d’exemple a d’altres empreses amb obstacles i dificultats. 

Premi PIMEC Joves: INGROUP, grup empresarial conformat per companyies del sector tecnològic dins un projecte d’emprenedoria i de col·laboració público-privada, ha estat reconegut per crear solucions tecnològiques aportant valor afegit mitjançant la innovació, la reducció de costos, la digitalització, entre altres qüestions.

Premi a la Qualitat Lingüística empresarial: TRIOPS. Aquest gimnàs ha estat premiat per la seva aposta decidida per l'ús de la llengua catalana al seu projecte de promoció de l'activitat física i l'estil de vida saludable a través d'una plataforma online.

Premi Diplocat a la Projecció Empresarial Catalana: YERSE. Empresa familiar del sector tèxtil amb un compromís de responsabilitat amb l’entorn social i natural. Rep el guardó per la seva capacitat d’innovar sense perdre els seus referents i els seus valors d’empresa.

Premi a la MIPIME més competitiva – Categoria Microempresa: MŪN FERMENTS. Es dedica a l’elaboració artesanal de te fermentat kombutxa i, tot i la crisi, la demanda dels seus productes ha augmentat. Ha estat premiada per la seva capacitat de desenvolupar la seva competitivitat i productivitat en moments de crisi global.

Premi a la MIPIME més competitiva – Categoria Petita Empresa: SORBOS. Dedicada a l’elaboració de palletes comestibles i biodegradables amb el propòsit d’erradicar les de plàstic d’un sol ús, rep el guardó pel creixement que ha experimentat i per la seva aposta a l’hora de reduir aquest tipus de residus.

Premi a la MIPIME més competitiva – Categoria Mitjana empresa: IBERSPA, dedicada al disseny i fabricació d’spas, ha fet front a les conseqüències d’un incendi el 2019, incrementat la producció, obrint nous segments de mercat i començant a exportar. El premi reconeix l’exitosa gestió d’aquesta crisi en plena pandèmia. 

Contingut relacionat

Carregant...
x