Catalonia Talent

Catalonia Talent

Pep Montes, gerent de l'Acellec, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

9 de juliol de 2020

Articles

Cultura, lleure i educació. Sovint dividits en diferents carpetes de forma artificial, la pandèmia ha fet veure la necessitat de que aquests tres àmbits d’intervenció s’interrelacionin entre ells: “En una situació de crisi, els departaments de l’administració s’acosten entre ells i es veu més lògic que espais com l’educació i la cultura treballin plegats”. Així ho manifesta Pep Montes, gerent de l’Acellec (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura), una agrupació patronal “peculiar” perquè, més enllà de defensar els interessos específics dels associats, treballa amb una perspectiva més àmplia: “Treballem per a la visibilització del sector i per fer que es reconegui el pes que té a nivell econòmic, social i cultural”.

En el passat gerent de l’Ateneu Barcelonès i primer director del Consell Nacional de la Cultura i les Arts, Montes és una de les veus més autoritzades per parlar del sector de la cultura de proximitat. Un sector que, de forma paradoxal, ha trobat el reconeixement que perseguia en la crisi del coronavirus. “En el nostre àmbit som especialistes en mediar i facilitar el contacte humà i la relació comunitària, que és precisament el que hem trobat a faltar durant el confinament. De sobte, tothom se n’ha adonat de com de necessaris som”, es felicita Montes.

En última instància, Montes aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020, especialment dirigit a la joventut: "La innovació i el talent són conceptes completament lligats als joves, que precisament són els que constitueixen majoritàriament els equips professionals de les empreses del lleure, l'educació i la cultura".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x