Catalonia Talent

Catalonia Talent

Parlem Telecom i Inveready creen una acceleradora per a 'startups' tecnològiques

20 de gener de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Parlem Telecom i Inveready han creat l'acceleradora de 'startups' tecnológicas Parlem Ventures, que dirigeix ​​emprenedors catalans, balears i valencians, segons un conjunt comunicat aquest dimarts. La iniciativa també compta amb la participació de la Cambra de Barcelona, ​​la Fundació i2CAT, la Mobile World Capital Barcelona i la Conselleria de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat. 

L'objectiu és promoure empreses emergents en fase 'semilla' i prioritzaran els projectes de solucions tecnològiques innovadores amb un model 'business-to-business' (B2B). L'acceleradora seleccionarà sis 'startups' cada any, que podrà tenir una prova pilot amb Parlem Telecom, i podrà convertir-se en aliats estratègics o integrar-se a l'empresa.

Parlem e Inveready podrà destinar fins a 600.000 euros en préstecs convertibles, i cada projecte pot rebre fins a 50.000 euros per cada empresa. Parlem Ventures permet la participació de fins a 15 projectes en cada convocatòria i oferirà sessions de formació i consultoria.

Mobile World Capital Barcelona formarà als emprenedors en usos de la tecnologia 5G, la Cambra de Barcelona harà una radiografia del sector de les pymes i i2CAT ajudarà als emprenedors a plantar les primeres versions del producte i reforçar les seves bases tecnològiques.

Contingut relacionat

Carregant...
x