Catalonia Talent

Catalonia Talent

Parlem Telecom entra a borsa amb BME Growth

11 de maig de 2021

Articles - Economia

L'operadora mòbil catalana ha crescut molt durant l'any 2020 i ha decidit entrar en borsa amb el BME Growth. Aquest grup és un mercat orientat a les PIMES de les Bolsas y Mercados Españoles (BME). Això suposa que empreses amb poc capital puguin accedir al gran mercat i, per tant, permet l'expansió del negoci. Abans d'entrar a borsa l'empresa voldria tenir 10 milions d'euros per a començar a cotitzar.

Parlem Telecom ha augmentat els seus beneficis i clients en l'últim any, superant el que podria haver esdevingut una crisi a causa de la pandèmia per covid-19. La facturació respecte a l'any anterior, el 2019, ha crescut en un 70%. El diari econòmic Financial Times ha situat l'empresa catalana com una de les 200 companyies que més creixen ràpidament.

L'empresa operadora també s'ha fixat uns objectius per a poder seguir expandint-se arreu del territori. Entre les propostes que més destaquen es troben la implantació de la companyia a les zones de parla catalana (Illes Balears i País Valencià), la presentació noves botigues físiques, tant a capital de comarca com a pobles més petits, i oferir un servei més proper als seus clients.

Per primer cop, aquest any han registrat beneficis d'11.000 euros i un EBITDA positiu de 660.000 euros. Parlem Telecom preveu augmentar els seus beneficis fins a l'any 2024 i seguir formant part del rànquing del Financial Times en una bona posició.

Temes operadora mòbiltelefoniaborsapimesCatalunya

Contingut relacionat

Carregant...
x