Catalonia Talent

Catalonia Talent

Parlem Telecom accelera el pla d'obertura de botigues

14 de setembre de 2021

Articles - Logística

Redacció - Parlem Telecom accelera la seva expansió territorial amb l’execució d’un pla valorat en 1 M€ per inaugurar desenes de botigues físiques a tot Catalunya durant el període 2021-2022. L’objectiu de l’operadora de telecomunicacions, que fins ara només comptava amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida, és augmentar la proximitat vers els seus clients. Així, aquest mes de setembre s’obriran fins a cinc botigues noves de la companyia a Vic, Malla (Osona), Amposta, Igualada i Terrassa.

L’objectiu d’aquest pla d’expansió pel territori és “augmentar la proximitat vers els clients”, segons ha indicat la companyia a través d’un comunicat. Parlem Telecom contempla obrir botigues franquícia a capitals de comarca, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província.

Paral·lelament, l’empresa també aspira a esdevenir un gran grup de telecomunicacions europeu de proximitat, que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. En aquest sentit, el juliol es va posar en marxa “aproop”, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat per al País Valencià.

Temes parlemtelefoniabotiguesexpansiópoblesclients

Contingut relacionat

Carregant...
x