Catalonia Talent

Catalonia Talent

Oryon Universal presenta Talent Shakers, un moviment per fomentar el talent emprenedor sense límits

13 de maig de 2021

Articles - Indústria i Territori

L’empresa Oryon Universal presenta el Talent Shakers, un moviment innovador i revolucionari que busca fer més fàcil la vida dels emprenedors, potenciant la formació en hard skills (vinculada a les habilitats tècniques i de coneixement) i en soft skills (relacionada amb la intel·ligència emocional i la capacitat de comunicació) entre emprenedors i directius a través del seu Centre d'Alt Rendiment.  

Oryon Universal és un ecosistema d’innovació disruptiva, ubicat en el districte 22@ de Barcelona, que connecta a startups amb corporacions i inversions i, ofereix serveis d’assessorament legal i desenvolupament tecnològic per a les empreses emergents. L’empresa ha creat el moviment que neix amb la missió d'impulsar una comunitat d'inversió per a fer costat a l'ecosistema emprenedor. Per a això connecta, dinamitza i professionalitza el sector de la inversió privada en startups. Tot això amb l’objectiu d’empoderar a les persones i humanitzar el talent que hi ha darrere dels resultats.

El moviment compta amb l'aval d'un equip de reconeguts professionals amb dilatada experiència en cadascun dels sectors estratègics. També han establert una aliança amb Founders, la primera escola online d’emprenedoria, que facilitarà a les startups superar el període de temps que comprèn des que una startup rep finançament inicial fins que aconsegueix obtenir ingressos per si mateixa, conegut com la “vall de la mort”.

Al llarg del 2021 Talent Shakers celebrarà una sèrie d'esdeveniments especials que tractaran sobre quatre temàtiques: Health, Innotech, Ecotech i Wellness & Sport-Tech. A més, entre els seus projectes futurs Talent Shakers té previst impulsar la creació de la Fundació Talent, una organització sense ànim de lucre que tindrà com a objectiu principal promoure mesures governamentals per a millorar el món de l'emprenedoria.

Temes emprenedoriastartupstalentskillsOryon UniversalTalent Shakers

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x