Catalonia Talent

Catalonia Talent

Oryon Universal inverteix en Founderz i posa un peu a Llatinoamèrica

4 d'agost de 2021

Articles - Economia

Redacció - Oryon Universal, l’ecosistema d’innovació que fa de nexe entre startups, corporacions i inversors, entra com a partner estratègic a Founderz, l’escola online d’emprendoria creada per Pau Garcia-Milà, fundador d’altres startups d’èxit. Aquesta aposta conjunta permetrà donar formació i suport financer a emprenedors amb propostes de negoci escalables, amb l’objetiu de potenciar les seves possibilitats d’èxit. L'escola ja ha fet el salt en la formació on-line a Mèxic i Equador, països a partir dels quals vol extendre la formació i captació de talent a Llatinoamèrica 

Founderz, amb la seva acadèmia online, oferirà la seva expertise en les diferents fases del procés de creació d’una empresa para que los emprendedores puguin conceptualitzar la seva idea. Oryon Universal, per la seva banda, aportarà un equip d'experts d’àmplia experiència professional, recursos, solvència econòmica i una xarxa de corporacions i inversors d’alt nivell per a que els projectes puguin donar el salt al mercat. 

Per a Victor Giné, CEO de Oryon Universal, “la inversió en Founderz és una clara aposta per la captació de talent, ja que dóna l'oportunitat a qualsevol persona “d'aprendre a ser emprenedor” amb formació de primer nivell amb l'objectiu que els seus projectes prosperin”.

Pau Garcia-Milà, CEO i fundador de Founderz reflexiona i afegeix que “aquesta inversió ens permetrà no tans sols incrementar la nostra oferta formativa i potenciar la nostra plataforma, sinó també seguir treballant en l’ecosistema de desenvolupament i talent que acompanya als emprenedors en tot el procés, perquè puguin assolir els objectius proposats”

Founderz s'afegeix a projectes invertits per Oryon Universal l'últim any i mig, com KBox SalesTools, Adappfy, Improof.Tech, Wonderkids o Yummin, i reforça el seu rol com a suport d'startups en fases seed que volen impulsar el seu creixement.

Sobre Oryon Universal

Oryon Universal és un ecosistema d'innovació disruptiva ubicat al districte tecnològic 22 @ de Barcelona (amb presència a Madrid i Llatinoamèrica) que connecta a startups amb corporacions i inversors.

Co-inverteix amb la mitjana i la gran corporació en les millors startups en fases seed per donar resposta als seus reptes corporatius. La seva missió és oferir els recursos necessaris per fomentar la innovació i generar noves oportunitats de negoci que permetin a les empreses anticipar-se als canvis de mercat i guanyar competitivitat.

Des del seu Centre d'Alt Rendiment ofereix un acompanyament 360º de primer nivell adaptat a les necessitats de les startups seleccionades.

Sobre Founderz

Founderz.com és la primera escola d'emprenedoria online creada per acompanyar els emprenedors en totes les etapes del seu projecte, des de la generació d'idees fins a la seva posada en marxa, finançament i consolidació.

Fundada per Pau Garcia-Milà, nomenat Innovador de l'Any el 2011 per la publicació del MIT TR-35 i guanyador de el premi FPdGi Princesa de Girona, Founderz, nascuda a Espanya i amb presència a Llatinoamèrica, disposa d'un programa formatiu que permet triar com i quan aprendre a emprendre a través de vídeos de 10-15 minuts de durada que l'alumne pot consumir a demanda. Tot això complementat amb exercicis, mentories grupals i acompanyament personalitzat necessari per a cada etapa mitjançant un equip d'experts  en emprenedoria i una formació sempre accessible des de qualsevol dispositiu.

Temes talentvíctor ginépau garcia-milàfounderzformaciótalentoryon universalcaptació de talent

Contingut relacionat

Carregant...
x