Catalonia Talent

Catalonia Talent

Oriol Amat, nou degà del Col·legi d'Economistes

5 de febrer de 2021

Articles - Economia

L’economista i catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra Oriol Amat ha estat nomenat degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) després d'haver estat ratificat per una assemblea extraordinària de col·legiats. 

El nou degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Oriol Amat, és llicenciat en ADE per ESADE (1980), doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1985) i ha fet estudis de postgrau a la Stockholm School of Economics. També és degà de la UPF Barcelona School of Management, i vicepresident de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), així com autor de diversos llibres de comptabilitat, finances i management.

Entre d’altres activitats, ha estat membre del Consell Assessor per a la Reactivació i el Creixement de Catalunya (2010-2015), conseller i membre del comitè executiu de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (2011-2015) i president del Registre d'Experts Comptables. Actualment, forma part del Grup d’Estratègia Catalunya 2022.

Temes Oriol Amatcol·legieconomistesUPFeconomia

Contingut relacionat

Carregant...
x