Catalonia Talent

Catalonia Talent

Oracle trasllada la seu a la Torre Glòries

7 de juliol de 2022

Articles - Tecnologia

La multinacional tecnològica Oracle ha traslladat les seves oficines comercials a Barcelona, ​​ciutat on és present des de fa més de 30 anys, a la Torre Glòries, al districte del 22@, un edifici on ja treballaven els seus professionals del 'hub' internacional de desenvolupament Oracle NetSuite. La inauguració institucional d'aquestes noves oficines, que en concret ocupen les plantes 19 i 20, a sumar les ja anteriorment en funcionament 17 i 18, va comptar amb la participació del president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha acompanyat el director general d'Oracle Ibérica, Albert Triola, i director de l'oficina a Barcelona, ​​Joan Planella.

El president ha celebrat que l'aposta d'Oracle per Barcelona mostra la “capitalitat tecnològica” que ostenta la ciutat i ha agraït el “compromís” de la firma amb la societat i les empreses catalanes.

Ha defensat que Catalunya ha de "fer un pas endavant cap a la completa digitalització" per ser competitiva al món que ve i ha indicat que la col·laboració de companyies com Oracle és fonamental per assolir aquest objectiu.

Triola ha emfatitzat que Oracle inverteix més de 6.000 milions de dòlars en innovació cada any i ha afirmat que l'empresa impulsa "la democratització de la tecnologia", que aplica a competicions com la Fórmula 1 però que després es pot traslladar a tot tipus d'empreses , per la qual cosa representa "una gran oportunitat per al teixit empresarial català".

Planella, al seu torn, ha subratllat que Barcelona és "la tercera ciutat d'Europa en innovació digital", una urbs que uneix "talent i coneixement" i que, ha aplaudit, "fa vibrar el sector tecnològic".

Contingut relacionat

Carregant...
x