Catalonia Talent

Catalonia Talent

Oller del Mas escollit com un dels cellers idíl·lics del món

7 d'abril de 2021

Articles - Comerç i Turisme

El celler bagenc ha estat nomenat per la revista Departures Magazine, una publicació estatunidenca especialitzada en articles i experiències de luxe, com un dels 17 cellers més idíl·lics al món.

Ubicat als peus de Montserrat i al voltant d'un castell que es remunta al segle X, el celler ha destacat per les seves vinyes ecològiques, però també per l'experiència addicional que ofereix. Oller del Mas proposa molt més que tastar vins, inclou activitats com passejos amb helicòpter pel terreny, exposicions d'art contemporani, jugar al camp de golf o la caça privada de tòfona blanca.

A banda d'això, el que destaca més la revista són els sopars de verema que se celebren al mes de setembre. Aquesta proposta consisteix a aprendre sobre el procés de la verema i, a més, els assistents poden participar en la selecció dels productes. Al final de l'experiència, se serveix un sopar acompanyat dels vins del celler.

El propòsit de futur del celler Oller del Mas és convertir-se en un dels cinc millors projectes enoturístics del món, s'aconseguirà arran de millorar les experiències personals.

Temes Oller del Mascellerenoturismevins

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x