Catalonia Talent

Catalonia Talent

Nomen Foods amplia la base productiva de Deltebre

3 de maig de 2021

Articles - Indústria i Territori

L'empresa catalana invertirà 3 milions d'euros per ampliar el seu centre productor a Deltebre per a la fabricació de vasets d'arròs i plats preparats. Nomen Foods entra amb força al mercat de l'alimentació saludable i sostenible i amb vocació de cuidar el medi ambient. La nova inversió suposa que l'ampliació de les instal·lacions en 1.700 metres quadrats, per tant, arribarà a tenir 54.050 metres quadrats en total.

Els productes que s'elaboraran seran 100% sostenibles, convertint-se així en la planta de productes alimentaris més gran i ecològica de tota Europa. Els vasets d'arròs seran completament reciclables i el 40% de l'energia que es consumirà serà de les plaques solars instal·lades al sostre de la fàbrica. El 60% restant serà també d'energia renovable, per mantenir el compromís contra el canvi climàtic, com ha confirmat Enric Batlle, conseller delegat de Nomen.

Nomen Foods, actualment, actua al mercat sota les marques de Nomen, Bayo i Segadors del Delta i també és propietat de la cooperativa Arrossaires del Delta. Recentment, la marca s'ha introduït al mercat francès, tot i que es vol seguir ampliant l'àmbit d'influència, perquè ha sabut adaptar-se a les noves conductes dels clients i les seves necessitats.

Temes Delta de l'Ebresostenibilitatalimentació saludablemedi ambient

Contingut relacionat

Carregant...
x