Catalonia Talent

Catalonia Talent

Netmentora premiarà una startup amb un acompanyament valorat en 60.000€

2 de maig de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Netmentora, la major xarxa Europea d’intel·ligència col·lectiva i innovació creuada, ha programat per aquest proper dimecres un nou Startups Pitch, en que la guanyadora disposarà d'un premi d'acompanyament valorat en 60.000 euros

Nascuda fa 35 anys i present en 10 països, Netmentora la formen avui14.900 líders d’empresa que han creat més de 140.000 llocs de treball amb una ràtio de supervivència de noves empreses del 78% al cinquè any. Les 6-8 startups seleccionades per aquest Pitch presentaran els seus projectes per poder accedir a l’acompanyament empresarial de Netmentora Catalunya valorat en 60.000€. Després del pitch, els membres de la xarxa Netmentora Catalunya votaran per seleccionar les startups premiades.

La startup pitch serà la porta d’entrada a Netmentora Catalunya, la xarxa empresarial més gran d’Europa de suport a startups en la consolidació dels seus projectes i per a la creació d’ocupació. L'esdeveniment vol posar el focus en el suport a persones emprenedores i mitjançant una metodologia única, creant espais d’intercanvi i networking que fomenten el creixement professional dels líders d’empresa.

Inscriu la teva startup i participa al pitch de Netmentora per guanyar un acompanyament empresarial de 2 anys sense cost i valorat en 60.000 euros. Accedeix a la major xarxa europea de líders d’empresa i porta la teva startup al següent nivell.

Més info aquí

Contingut relacionat

Carregant...
x