Catalonia Talent

Catalonia Talent

Neix l'Escola per l'Art i la Cultura a Tortosa i Valls

16 de juny de 2021

Articles - Cultura

La Diputació de Tarragona ha impulsat aquest projecte que recull i reformula l'actual Escola d'Art de Tortosa i el Taller de Valls. L'Escola estarà oberta a tota la ciutadania de la demarcació amb deu subseus a diferents comarques. Començaran les classes el pròxim mes de setembre.

L'Escola per l'Art i la Cultura va adreçada als ciutadans, però sobretot als artistes que vulguin fer les seves creacions a la demarcació amb més sinergies i recursos. És una manera d'augmentar l'oferta formativa de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. La primera fase oferirà una formació artística i cultural en format presencial.

La segona fase anirà destinada únicament als artistes oferint serveis perquè puguin elaborar les seves obres. Es vol acompanyar als creadors facilitant-los els materials, els espais i contactes, entre altres recursos.

La Diputació de Tarragona ha assegurat que el projecte "dona resposta a les necessitats del sector cultural, mitjançant serveis específics per al sector i una oferta formativa que arribarà al conjunt de la ciutadania gràcies al desplegament de les subseus". Aquestes estaran ubicades a Alcover (Alt Camp), Mont-roig del Camp (Baix Camp), Deltebre (Baix Ebre), l'Arboç (Baix Penedès), Montblanc (Conca de Barberà), Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Falset (Priorat), Miravet (Ribera d'Ebre), Torredembarra (Tarragonès) i Horta de Sant Joan (Terra Alta).

Temes ArtTortosaVallsTarragonaformació

Contingut relacionat

Carregant...
x