Catalonia Talent

Catalonia Talent

Neix el HUB cambraDigital, una plataforma per contribuir a la transformació digital del teixit empresarial

18 de febrer de 2021

Articles - Economia

La Cambra de Barcelona ha inaugurat el nou HUB cambraDigital, que tindrà com a objectiu contribuir a millorar la competitivitat i incrementar la productivitat dels emprenedors i pimes del territori, a través del foment de la transformació digital.

El nou HUB comptarà amb una superfície de més de 500 metres quadrats i estarà ubicat a la segona planta de l’edifici central de la corporació, situat a l’avinguda Diagonal, 452. El HUB cambraDigital serà un espai divers, polivalent i tecnològic, que actuarà com un element de dinamització i d'integració de diferents línies d'actuació que la Cambra de Barcelona té en marxa. El nou espai promourà que les pimes i emprenedors incorporin les TIC, la innovació i la internacionalització en els seus plans de negoci, amb la finalitat que puguin afrontar amb més garantia els reptes presents i futurs de la transformació digital.

La nova planta estarà formada per un auditori polivalent, una àrea de coworking oberta a emprenedors, startups i pimes del territori, un espai exterior i interior dedicat al networking, una àrea de back office totalment equipada i diverses sales de reunions de diferents mides dotades d’equipaments tecnològics d’última generació per tal d’oferir els serveis avançats per als coworkers i les empreses. De fet, el nou espai neix adaptat a les necessitats actuals i compta amb sistemes integrats de videoconferència i retransmissió per a la celebració de webinars i conferències en streaming.

Temes CambraMonica Rocatecnologiacoworking

Contingut relacionat

Carregant...
x