Catalonia Talent

Catalonia Talent

Neix Catalonia Talent, el digital del Talent

19 de novembre de 2020

La Welcome Talent Society presenta el nou mitjà de comunicació del talent català

Aquest desembre, la Welcome Talent Society presentarà en societat el nou mitjà de comunicació digital centrat en el talent, la innovació i la creativitat a Catalunya. Es tracta d'un projecte mediàtic de l'entitat impulsora dels Premis Talent, que fa un pas més en la divulgació de les bones pràctiques i experiències d'èxit de la innovació, la creació, i el talent dels catalanes i catalanes, i obre un web i plataforma digital que inclourà notícies, entrevistes d'actualitat, articles d'opinió i càpsules audiovisuals. A més, se centrarà també en els noms d'homes i dones que han contribuït en diverses disciplines al talent del país, amb apartats de divulgació històrica i cultural.
El nou mitjà, en què la WTS ha estat treballant des de l'inici de la pandèmia, beu de les iniciatives paral·leles de l'entitat, entre elles els Premis Talent, que premien anualment iniciatives destacades de sectors empresarials, culturals, econòmics, científics o tecnològics, o les exposicions i iniciatives que al llarg de l'any realitzen arreu del país, divulgant iniciatives amb talent i personalitats que han posicionat Catalunya al mapa del talent internacional.

Segons Bru Recolons, impulsor del mitjà i president de la WTS, "el Catalonia Talent vol ser una eina per al país, de reconeixement, trobada i promoció del que es fa bé, un mitjà en positiu, i propositiu, que mapeja el territori a la recerca de les bones pràctiques i la innovació. Des del comerç fins al teatre, o des del 5G a l'educació.
Al llarg dels darrers mesos, la Welcome Talent Society ha col·laborat amb diversos mitjans per a desenvolupar futurs productes audiovisuals, com Televisió de Catalunya, a través del qual s'ha realitzat la gala d'entrega dels Premis Talent 2020, o El Nacional, des d'on s'han divulgat al llarg de diversos mesos entrevistes a personalitats d'àmbit molt divers, amb el focus posat al talent, el seu reconeixement i la seva promoció, elaborades pels periodistes del Catalonia Talent.
La inauguració del canal es preveu per a finals de desembre.

Contingut relacionat

Carregant...
x