Catalonia Talent

Catalonia Talent

Mike Blackman visita Sabadell en un summit sobre reindustrialització

3 d'octubre de 2022

Articles - Ciència i Coneixement

La Fundació Impulsa Talentum XXI ha programat pel proper dimecres 5 d’octubre aSabadell un Talent & Knowledge Summit a Sabadell centrat en la reindustrialització empresarial i la innovació. La jornada, que tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació Caixa Sabadell inclourà ponents destacats de l’àmbit. El plat fort és Mike Blackman, fundador i CEO d’ISE, Integrated Systems Europe, que des dels darrers tres anys ha esdevingut la fira més important del sector audiovisual. Mike Blackman, és el director general de l'exposició Integrated Systems Europe, sobresistemes audiovisuals i d'integració.

Blackman té una trajectòria de més de trenta-cincanys en el sector tecnològic i en l'organització d'esdeveniments internacionals. En elsúltims disset anys s'ha centrat en el sector audiovisual i en l'exposició Integrated Systems Europe, la qual va començar en una única sala d'exposicions a Ginebra l'any2004. L'any 2018, l'esdeveniment es va decidir traslladar d'Amsterdam a Barcelona, al complex d'exposicions Fira de Barcelona. L'any 2020, Installation InternationalMagazine va reconèixer a Mike Blackman com la persona més influent de la indústriaa udiovisual.

A més de Blackman, la jornada iniciarà amb la benvinguda a càrrec del regidor LluísMatas i el president de PIMEC al Vallès Occidental Xavier Pujol Llordés, a més del president de la fundació, Bru Recolons. Marta Recasens Alsina, fundadora i CEO de Vadecity parlarà de mobilitat sostenible iintel·ligent i de com l’empresa treballa amb la gestió continuada de la innovació al’empresa. Una taula rodona sobre talent en la reindustrialització amb Joan Reixach,CEO de Kidnelis, Leo Torrecilla, president de la Cambra de Comerç de Sabadell, i Gabriel Torras Balcell del Centre Metal·lúrgic aportarà contingut nou i les darreresaportacions en aquest àmbit.

La jornada seguirà amb les idees disruptives de Karitte Alegria d’Ideas4Innovation, i Julià Manzanas, del Col·legi d’Economistes de Catalunya. La jornada la clourà Enric Blasco, president del Grup Cassa. El Summit està pensat per ser un espai de reflexió compartida i de transferència deconeixement de qualitat i disruptiu al col·lectiu empresarial i acadèmic de Sabadell idel Vallès.

Compta amb el suport d’Agbar, el Col·legi d’Economistes, Eurecat iinstitucions públiques, la Cambra de Comerç, PIMEC, la Universitat Autònoma deBarcelona, el Gremi del Metall, CENTREM, i la Fundació 1859 Caixa Sabadell, entred’altres.En aquest enllaç podreu conèixer el programa i inscriure al proper Summit a Sabadell ial dinar que hi haurà per cloure l’acte.

Contingut relacionat

Carregant...
x