Catalonia Talent

Catalonia Talent

Més de 400 empreses reben la certificació de sostenibilitat turística BIOSPHERE

22 de març de 2023

Articles - Comerç i Turisme

Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte de lliurament de la certificació Biosphere al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) on 403 empreses de la ciutat de Barcelona s’han certificat en el marc del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere . Algunes heu renovat la certificació i d’altres us hi heu adherit per primera vegada. En el còmput final, per categories, destaquen els hotels i allotjaments que arriben a gairebé el 40% del total, agències de viatges (9%) i empreses vinculades amb el sector MICE (7%). Comparativament les empreses i entitats que més creixen el 2022 a nivell de certificació Biosphere són la restauració i els espais museístics amb el Museu Picasso i el DHUB entre d’altres.

Del total de les 403 empreses, 149  son membres de Turisme de Barcelona, la qual cosa suposa el 60% dels membres del Consorci i el 37% del total d’empreses certificades a la ciutat. Tant l’Oficina de Turisme de Plaça Catalunya com el Barcelona Convention Bureau han passat la tramitació i s’han certificat,  essent el BCB el primer Convention del món en treure’s el segell Biosphere.

A nivell de la demarcació de Barcelona, la xifra de certificacions s’enfila fins a les 931 empreses aportant Barcelona ciutat el 43% del total de certificacions. Una bona notícia, sens dubte, per avançar en la sostenibilitat turística i us animem a  seguir endavant en una mostra més de superació d’un dels sectors clau de la ciutat i del nostre país.

Contingut relacionat

Carregant...
x