Catalonia Talent

Catalonia Talent

Més de 1.700 pel·lícules i 260 sèries de Movistar+ incorporen subtítols en català

26 de maig de 2021

Articles - Cultura

El Departament de Cultura i Movistar han renovat l'acord de col·laboració per seguir oferint continguts en català. Des de l'inici de l'acord l'any 2014, s'han subtitulat al català 1.788 pel·lícules i 2.171 episodis de sèries de 260 temporades. A més, s'ofereix també la versió doblada al català de 126 films, que han estat emesos en la llegua per les sales de cinema.

L'objectiu de la col·laboració és acostumar al públic a veure continguts també subtitulats al català i no només en castellà. Gairebé un 30% dels habitants de Catalunya tenen el servei de subscripció de Movistar+ i un 87% dels usuaris fan efectiu l'ús del doblatge i subtitulació en català.

La primera pel·lícula que es va incorporar va ser Els Croods, film d'animació, l'any 2014. Fins ara, es poden veure sèries noves com Els crims de Pembrokeshire, Patrick Melrose o La Guàrdia; i pel·lícules com El pare, Wonder Woman 1984Tenet. També estan pendents d'estrenar nous continguts ja subtitulats en català.

Movistar ha realitzat un estudi per mirar l'impacte que ha tingut en els seus clients. Les conclusions d'aquest són molt positives, ja que els usuaris han canviat la percepció de la marca i els aporta un valor afegit que altres companyies de contingut streaming no ofereixen. Els clients mostren una satisfacció de 8,1 sobre 10 i l'impacte positiu és del 93%.

Temes Movistarcinemasèriesdoblatgesubtítolscatalà

Contingut relacionat

Carregant...
x