Catalonia Talent

Catalonia Talent

Meritxell Budó, consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

14 de juny de 2020

Articles

Meritxell Budó, consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, va estudiar Farmàcia i laboralment es va moure en el camp de la farmàcia veterinària. El salt a la política el va iniciar a l’alcaldia de La Garriga, des d’on va accedir a un acta de diputada al Parlament i des de març de 2019 al Consell Executiu.

Com a lliçó d’una experiència “nova per a tots els governs”, la consellera recorda que “ara no és una crisi de deute, com la de fa deu anys, hem hagut d’aturar l’economia mundial i en aquest cas caldrà posar recursos. Com administració haurem d’aprendre a gestionar de manera diferent i a prioritzar les persones i totes les polítiques que han d’acompanyar la reparació d’aquests danys econòmics i socials”.

Durant aquests tres mesos ha protagonitzat 51 rodes de premsa telemàtiques. “Hem volgut traslladar amb responsabilitat, amb la màxima transparència i realitat, la situació cada dia, una realitat que mai no ens haguéssim imaginat. Tenir la possibilitat d’explicar-ho a la ciutadania i de com ho anem gestionant crec que ha estat una experiència personal molt enriquidora”. Afegeix que “més enllà de que fos telemàtica, aquesta crisi ha posat en valor que la comunicació ha estat un servei essencial. Pel govern era molt important poder comunicar, però també per la població rebre-la directament del seu govern i cada dia”.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x