Catalonia Talent

Catalonia Talent

Mercedes Collantes, consultora de recursos humans, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

25 de juny de 2020

Articles

"El coach no dona la solució, sino que fa de guia". La consultora de recursos humans, coach i formadora, Mercedes Collantes, és conscient que el confinament i el canvi d'hàbits laborals repercutirà en la manera de treballar d'empreses i professionals: "Com afronta la crisi el líder? Amb por, però no passa res. El coach ajuda a contextualitzar aquesta por i a que el directiu faci el pas i es decideixi". 

Com a consultora amb una experiència de 30 anys en la selecció de directius, Collantes coneix perfectament el paper de la dona en els nuclis de direcció empresarial. "La veritat és que és difícil perquè la dona, en funció de l'edat, encara ha de conciliar, i aixó pot ser una desavantatge". Al mateix temps, també reivindica un exercici d'autocrítica: "Hem de saber si realment estic formada i preparada per accedir a aquest seient d'un consell d'administració, on una decisió pot comportar un problema per a la companyia".

En última instància, Collantes fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020, que com cada any fomenta valors com l'emprenedoria i la innovació: "Estan dirigits a qualsevol directiu, empresari, emprenedor... que des del seu talent vulgui aportar valor i aposti pel talent".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x