Catalonia Talent

Catalonia Talent

MedPlaya inverteix 5 milions a la Costa del Sol

24 de novembre de 2020

Articles - Economia

El grup hoteler gironí Med Playa, i la gestora d’actius immobiliaris Azora European Hotel & Lodging invertiran 5 milions d’euros en reformar l’Hotel Pez Espada de Torremolinos, Màlaga segons explica el Diari de Girona. El projecte, que inclou la rehabilitació de 206 habitacions i 3 suites, així com totes les zones comunes, restaurants i salons de convencions, respecta els elements d’aquest icònic edifici construït el 1959 i catalogat com a Bé d’Interès Cultural.

Amb aquest projecte, que està previst acabar durant el primer trimestre de 2021, Azora i Med Playa continuen amb la seva estratègia de crear edificis sostenibles. L’hotel ja compta amb el certificat Travelife Gold i està en tràmits d’obtenir el certificat BREEAM.

Daniel Colomer, director de projectes de Med Playa, explica que “reformem el Pez Espada en la situació actual perquè estem convençuts que la costa mediterrània tornarà a ser una destinació molt visitada i desitjada. Apostem pel futur del turisme a la Costa del Sol i a Espanya”.

Temes hotelsinversióeconomia

Contingut relacionat

Carregant...
x