Catalonia Talent

Catalonia Talent

Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

29 d'abril de 2020

Articles

“Tenim una segona oportunitat per fer que les coses siguin millors”. Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. L’edició d’enguany, inevitablement, té com a tema principal la crisi del coronavirus i el confinament. Dos factors que, si deixen alguna dada positiva, és la millora de la qualitat de l’aire o el descens de la contaminació acústica.

Des del punt de vista del comportament individual, Subirà advoca perquè “els nostres hàbits siguin més sostenibles” en tots els àmbits: mobilitat, producció responsable, consum... En aquest sentit, la Generalitat fa una aposta pel “green recovery” (recuperació verda), un pas més enllà del “green deal” europeu amb el que el vell continent vol liderar la lluita contra el canvi climàtic.

A diferència de la crisi del 2008, Subirà considera que aquesta vegada també s’han de tenir en compte “elements de sostenibilitat, biodiversitat i canvi climàtic”. Això és perquè, tal i com alerta, “totes les crisis -climàtica, sanitària, pèrdua de biodiversitat- estan estretament relacionades”.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x