Catalonia Talent

Catalonia Talent

Màrius Martí, president de l'Associació Catalana de Tècnics en Prevenció de Riscos, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

2 de juny de 2020

Articles

"Tanta normativa crea embolic. Està bé tenir normes, però no podem dir que tinguem uns bons elements de prevenció". Això mateix destaca el president de l'Associació Catalana en Prevenció de Riscos, Màrius Martí, que també ha denunciat que moltes empreses de prevenció hagin fet un ERTO: "Això ha deixat desamparades moltes empreses. No pot ser, han de seguir donant servei".

L'adveniment del confinament i el teletreball ha alterat l'entorn laboral de la major part dels sectors professionals. "És important muntar-se unes rutines, com vestir-se, com si anessis al lloc de treball extern. Psicològicament t'està marcant el temps que estàs fent", apunta Martí, que també ha confirmat que una caiguda o un cop a casa fent teletreball es considera un accident laboral: "A més, el decretd'estat d'alarma fixava que les empreses haurien d'avaluar les condicions del lloc de teletreball".

Malgrat el context advers, Martí fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. Uns premis que, amb el confinament i el coronavirus com a tema principal, pretén fomentar la innovació, la creativitat i la resiliència en uns moments de dificultat.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta entrevista publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x