Catalonia Talent

Catalonia Talent

Manresa acull una nova Trobada de la Comunitat Científica Emprenedora

29 d'octubre de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

El proper dimarts 2, Manresa acull una nova Trobada de la Comunitat Científica Emprenedora a la Catalunya Central. L'acte està organitzat pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, amb el programa The Collider de MWC i Eurecat.

AGENDA
12:00 BENVINGUDA de  Juanjo Martin, Gerent Territorial d'Eurecat Manresa, i director de l’Àrea de Projectes Multidisciplinars d’Eurecat
12:05 PRESENTACIÓ de la Comunitat Científica Emprenedora de Catalunya: oportunitat de transferència tecnològica i de generació d’un ecosistema deep tech per a la competitivitat de les empreses.
          David Domingo, Ecosystem Manager de The Collider
12:15 DIÀLEG AMB UNA STARTUP d’èxit del la Catalunya Central: El cas de CONTROL-LIVE
          Sònia Riera, CEO de Control Live
12:30 TAULA RODONA: COM IMPULSAR L’EMPRENEDORIA CIENTÍFICA i la transferència tecnològica a la Catalunya Central? Modera David Domingo, Ecosystem Manager de The Collider
          David de la Cruz, CQO i CIO en Condals Group
          Sònia Riera, CEO de Control Live
          Juanjo Martin, Gerent Territorial d'Eurecat Manresa
13:00 NETWORKING: Dinàmica interactiva de speed dating.
13:25 TANCAMENT de la sessió.

La Comunitat Científica Emprenedora és un espai de col·laboració i connexió per a investigadors, institucions científiques, empreses i persones emprenedores que treballen al voltant de la ciència, la tecnologia i el mercat. Afavoreix l’intercanvi d’aprenentatge, la generació de cultura emprenedora, la col·laboració entre sectors i, en definitiva, la transferència del coneixement i de la tecnologia al mercat.

Inscripcions a Comunitat Científica Emprenedora a la Catalunya Central | The Collider

Contingut relacionat

Carregant...
x