Catalonia Talent

Catalonia Talent

Manresa acull un Summit de formació dual i empresarial

10 d'octubre de 2022

Articles - Cičncia i Coneixement

 

La Fundació Impulsa Talentum XXI programa per al proper 19 d'octubre a l'Oller del Mas una jornada de debat empresarial sobre el futur de la formació dual i empresarial amb la participació d'empresaris, responsables d'innovació, institucions públiques i acadèmics. El Talent & Knowledge Summit tindrà lloc a Manresa per tractar d'un tema com és la formació, "que forma part indissociable de la cultura de l'empresa, al mateix temps que esdevé necessari per a la innovació i la gestió del talent", segons explica el president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, organitzador de l'acte.

L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, inaugurarà aquesta jornada que incorpora pesos pesats en l'àmbit de la formació 5.0 com Antoni Garrell d'HM, Susana Padró d'INETUM i el Dr. Marc Montolio, de Lucatia. Segons Recolons, "la formació dual és un dels motors més necessaris que cal reactivar al país, especialment en zones que antigament havíen estat molt productives i que han quedat relegades per les crisis successives. La reindustrialització del país, com en el cas de Manresa, passa per la formació professional, i per com establim noves sinèrgies i xarxes entre l'empresa i el món educatiu". També hi participarà Georgina Comas, cogerent de TCComas, cofundadora de Comastech i vicepresidenta de la Fundació Comas. 

La taula de debat central inclou experts de l'àmbit educatiu i de la innovació empresarial, en una taula rodona que vol centrar la qüestió en la transferència i relació entre els dos àmbits, l'educatiu i l'empresarial, amb Francesc Delis, director de l'Institut Lacetània, i Pere Puig Calvó, exdirector de l'escola d'FP Quintanas, el Dr. Raimond Franch, director de formació de Comastech, i Lluc Pejó, director de talent d'Agbar, moderats per Juanjo Marin, d'Eurecat Manresa.
A l'acte també hi participaràn Joan Cuevas, director general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital del departament d'Eduació, que clausurarà la jornada, que finalitzarà amb un dinar networking a l'Heretat Oller del Mas. El dinar de networking esdevé, a més, una experiència gastronòmica, gràcies a l'Oller del Mas, espai d'alta gastronomia de la comarca. 

La Fundació Impulsa Talentum XXI té per objectiu la divulgació, reconeixement i suport al talent i l'emprenedoria així com la transferència del coneixement mitjançant la realització de congressos, jornades i altres activitats. Entre elles destaquen els Summits que realitza de la mà de professionals, empresaris, divulgadors i acadèmics arreu del país, el Talent & Knowledge Congress i anualment la gala dels Premis Talent.

 

Contingut relacionat

Carregant...
x