Catalonia Talent

Catalonia Talent

Manel Torrent, director de l'Institut Català d'Energia, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

18 de maig de 2020

Articles

En el seguit d'entrevistes que estem realitzant per animar a participar als Premis Talent Cambra 2020, el teletreball ha estat un dels temes estrella. També ho és en la conversa que mantenim amb el director de l'Institut Català d'Energia, Manel Torrent, que sosté que és positiu a nivell energètic perquè redueix de forma dràstica els desplaçaments: "És francament beneficiós. El que s’ha de moure en el futur no són les persones, sinó les dades i la informació. Això és el que fa realment eficient el sistema de treball futur".

En paral·lel a la crisi sanitària, existeix també una gran preocupació per l'economia. En aquest sentit, Torrent considera que la reactivació econòmica s'ha de produir en la línia del que planteja el 'Green Deal' de la Unió Europea: descarbonització del sector industrial i productiu, economia circular i economia verda. “Europa ens està dient que vol una recuperació post-Covid, però que la vol d’una manera que s’enfoqui a la lluita pel clima”. 

D'una forma més modesta, els Premis Talent Cambra 2020 també pretenen fomentar hàbits de consum energètics respectuosos amb el medi ambient. És per això que, enguany, seguim apostant pel premi Energia, al que Torrent fa una crida a participar i apadrinar.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x