Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'oferta de feina en perfils TIC creix un 36% respecte l'any anterior

15 de setembre de 2021

Articles - Startups i emprenedors

El Digital Talent Monitor, una radiografia mensual que recull les principals dades sobre la demanda de perfils digitals en el nostre territori, impulsada per Mobile World Capital Barcelona, i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals de la Generalitat. Durant els mesos de juliol i agost s'han publicat 7.398 noves ofertes de feina en perfils TIC, l'oferta ha crescut un +36,2% respecte a l'any passat.

Els 5 perfils més demandats en l’àmbit digital son:
👉🏼 Fronted Developer
👉🏼 DevOps Engineer
👉🏼 Data Engineer
👉🏼 Fullstack Developer
👉🏼 Administrador de sistemas

Barcelona lidera el rànquing de demarcacions amb més demanda de talent digital, seguida per Sant Cugat de Vallès, L'Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Tarragona, Lleida i Girona.

Barcelona Digital Talent, entitat que coordina aquest monitor és un organisme impulsat per les administracions i per Mobile World Capital Barcelona, que fa front a la bretxa de talent digital amb la finalitat de promoure la competitivitat del mercat. Amb l’objectiu d’impulsar Barcelona com a capital de talent, el programa promou el reskilling en competències digitals dels professionals i l’atracció local i internacional de nous professionals en el mercat.

Temes talent digitaldigitalmobiledadesperfils digitalsterritori

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x