Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'obra "Here comes your man" es reestrena al Teatre Gaudí

15 de febrer de 2022

Articles - Cultura

A partir del 25 de febrer i fins al 13 de març, l'obra guanyadora del Premi Talent d'Arts Escèniques 2020, Here comes your man, torna a escena a la Sala gran del Teatre Gaudí. Cada divendres i dissabte a les 21h, i els diumenges a les 18h, l'elenc d'actors i l'equip del director Jordi Cadellans, tornaran a excel·lir amb una obra dura que recorda abusos i humiliacions en un passat. L'obra va ser mereixedora del Premi Talent Cambra, i ja s'ha presentat en diversos teatres de la ciutat i escenaris del país.

Sinopsi
Els antics alumnes d’una escola religiosa s’han reunit el cap de setmana en un petit hotel als afores de la ciutat per retre homenatge i celebrar la jubilació de qui va ser el seu tutor.

Les obres a l’edifici han fet que Morales i Torres els toqui compartir habitació. No van ser massa amics a classe i ara sembla que tampoc tinguin gaire en comú. Morales no guarda massa bon record dels anys de l’escola. Torres, en canvi, diu que van ser els millors de la seva vida.

Mentre es preparen per a la festa faran memòria del passat, de com Torres treia bones notes i somiava amb ser un gran futbolista. També de com Morales, víctima de les burles pel fet de ser sensible i femení, tenia com a únic objectiu sobreviure.

En les converses apareix un altre company de classe: en González, que va ser i continua sent el millor amic de Torres. El gran líder, l’alumne perfecte d’historial impecable… i l’inductor del bullying que va fer la vida impossible a Morales fins al punt de deixar-lo marcat per sempre.

Autor: Jordi Cadellans Direcció: Jordi Cadellans i Raül Tortosa Actors: Sergi Cervera i Marc Ribera Disseny d’escenografia / il·luminació: Ricard Martí / Sergi Cervera Vestuari: Tarambana Espectáculos Il·luminació i espai sonor: Betho Carvajal, Sara Esquivel Composició musical: Momo Cortés Disseny gràfic / disseny cartell: David Bonacho / Óscar Jarque Fotografia: Antonio Garci Producció Executiva: Nacho Bonacho Distribució: Intxizu Bengoa – Muevo Management

Contingut relacionat

Carregant...
x