Catalonia Talent

Catalonia Talent

Lluís Recolons i Arquer guanya el Premi Catalunya de Sociologia Emili Boix i Selva 2021

27 d'abril de 2021

Articles - Cičncia i Coneixement

El sociòleg català ha rebut el Premi Sant Jordi per la seva trajectòria professional i la seva contribució a l'impacte social en la millora de la societat catalana després d'haver-se format al màxim nivell internacional. El Premi Catalunya de Sociologia Emili Boix i Selva l'atorga l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i l'Associació de Sociologia de Catalunya (ASC) dins de la cerimònia dels Premis Sant Jordi, que se celebren el 23 d'abril.

Lluís Recolons i Arquer ha estudiat en profunditat el fenomen de les migracions tant nacionals com internacionals. També ha estudiat l'evolució de la demografia i població a Catalunya. Recolons i Arquer ha rebut diferents reconeixements al llarg de la seva trajectòria per la implicació amb el territori.

El Premi Emili Boix i Selva és el primer any que s'entrega, ja que el juliol de l'any 2020 es va aprovar per unanimitat. Boix i Selva va ser un doctor en dret i opositor al franquisme, que va fer recerca sociològica i va crear l'Institut Catòlic d'Estudis Socials de Barcelona (ICESB). L'ASC atorgarà cada any el Premi Emili Boix i Selva dins de la celebració dels Premis Sant Jordi.

Temes sociologiapremis Sant Jordimigracionsdemografiacatalunya

Contingut relacionat

Carregant...
x