Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'ISE més gran de la història obre les portes a Barcelona

1 de febrer de 2023

Articles - Tecnologia

Aquests dies se celebra a Barcelona l'Integrated Systems Europe, la fira audiovisual més gran del món que, a més, celebra després de la pandèmia a Barcelona l'edició amb més participants i presència internacional. La fira esdevé un pol d'atracció de tota la indústria del sector audiovisual, posant el focus especialment en la tecnologia, en l'Internet de les coses, IOT, en la intel·ligència artificial, pantalles led, virtualitat, hologrames, equips de so i àudio, i un conjunt de ponències que posen de relleu que Barcelona es converteix en la capital de l'audiovisual internacional. 

Mediapro va aprofitar precisament la inauguració del plató de producció virtual més gran d'Europa. A més de les demostracions, en aquest plató s'enregistraran els continguts oficials de la fira com a entrevistes i trobades sobre les innovacions més rellevants del món audiovisual.

També aquest plató és un dels actors principals a les conferències de l'ISE, ja que Tatxo Benet, soci gestor del grup, ha pronunciat una de les conferències principals de la jornada inaugural. A The convergence of video, Benet ha avaluat l'actualitat del sector, les tendències de futur i repassat les últimes innovacions per les quals Mediapro està apostant, anunciant els plans del grup en l'aplicació de les innovacions tecnològiques a l'entorn audiovisual.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x