Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'Hospital Clínic nomenat millor hospital d'Espanya segons Newsweek

9 de març de 2021

Articles - Salut

L’Hospital Clínic de Barcelona és el millor hospital d’Espanya segons la revista Newsweek, publicació que col·labora amb Statista. El top 3 de millors hospitals a Espanya el completen l’Hospital de La Paz a Madrid i la Clínica Universitaria de Navarra. Aquest mateix rànquing mostra que l’hospital català és el número 38è del món. Aquest reconeixement es fa un any després de la declaració de la pandèmia de Covid-19, i per tant, premia la seva acció davant de la difícil situació per a atendre els pacients.

Aquesta classificació s’ha fet d’acord amb les recomanacions dels professionals mèdics, resultats extrets d’enquestes realitzades a pacients i els principals indicadors de rendiment mèdic. L’hospital també té molt reconeixement, tant nacional com internacional, per la seva investigació, vinculada a Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS).

El director general de l’Hospital Clínic, el doctor M. Campistol, afirma que “en plena pandèmia, rebre un reconeixement com aquest, posa en valor la gran qualitat professional i humana que forma part del Clínic”.

La llista de millors hospitals del món la componen tres centres als Estats Units, la Clínica Mayo, l’Hospital de Cleveland i l’Hospital General de Massachusetts.

Temes Hospital Clínicpremisalutmillor hospital

Contingut relacionat

Carregant...
x