Catalonia Talent

Catalonia Talent

Level reprendrà els vols entre Barcelona i Estats Units

21 d'octubre de 2021

Articles - Comerç i Turisme

Redacció La companyia de baix cost especialitzada en vols transoceànics Level ha informat que a partir del mes de març, coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu, tornarà a connectar Barcelona i Los Angeles, per menys de 400 euros. Amb aquesta decisió, Level reafirma la seva aposta pels Estats Units i el seu compromís per seguir reiniciant rutes que impulsin la recuperació de el sector i mantinguin la xarxa de destinacions de llarg radi de Barcelona.

Així, l'aerolínia incrementa la seva capacitat en EE. UU. Amb més de 11.000 places setmanals en les seves rutes entre Barcelona i els Estats Units, més del doble de les places que va oferir el 2019, abans de la pandèmia.

Amb els vols a Los Angeles, LEVEL suma ja quatre ciutats als Estats Units, una xarxa de destinacions estratègica per a Barcelona, ​​el seu teixit empresarial, les seves exportacions i per al posicionament de la Ciutat Comtal com a destinació turística. En aquesta línia, Barcelona ha vist reforçada la seva presència al mercat nord-americà amb l'anunci de la comercialització dels vols de LEVEL en codi compartit amb American Airlines i l'expansió de la connectivitat de la seva xarxa amb la d'Alaska Airlines. Aliances que avui es nodreixen amb una nova ruta i més freqüències als altres destinacions de LEVEL a Estats Units.

Temes levelvolsturismeviatgesaerolíniabaix cost

Contingut relacionat

Carregant...
x