Catalonia Talent

Catalonia Talent

L’escriptor Jordi Folck fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

11 de juliol de 2020

Articles

L’escriptor i creatiu Jordi Folck és enguany comissari de l’Any Gianni Rodari, que vol recordar aquesta figura de la literatura infantil internacional en el seu centenari. A partir del reconeixement que fa Folck de la literatura infantil com a element formatiu i que constitueix la base d’una societat millor, l’escriptor fa un al·legat i defensa d’aquest gènere: “Ja n’hi ha prou de menysprear la literatura infantil, i els escriptors que ens hi dediquem, perquè aquesta és generadora de joves més cultes, i creatius”.

Precisament Folck posa en la base de les societats la necessitat d’innovar, crear i experimentar. Creu que fins ara “la creativitat s’havia associat estrictament a les arts plàstiques o musicals”, i que havia estat menystinguda pel món empresarial o de la política, el que ha generat, segons Folck, un panorama bastant mediocre.

En aquesta línia, Folck esdevé un entusiasta dels Premis Talent Cambra 2020, que precisament volen potenciar la creativitat i la innovació en tots els àmbits, i anima finalment a presentar-s’hi.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x