Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'empresa d'impressores 3D Boloberry, guanyadora del Premi Covid-19 "Construir Futur"

1 d'agost de 2020

Articles

Els Premis Talent Cambra, organitzats per la Welcome Talent Society amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, han incorporat enguany tres premis especials Covid-19 que volen enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva.

En aquest sentit, ens plau anunciar-vos que l'empresa d'impressores 3D Boloberry ha guanyat el Premi Covid-19 Construir Futur per diversificar aquesta tecnologia per combatre el virus. De manera altruista, l’empresa va començar a dissenyar i imprimir màscares, ulleres de seguretat, pantalles protectores i respiradors artificials per protegir la salut i la vida del personal en els hospitals i centres de salut de tot el país.

En motiu d'aquest reconeixement, tenim l'oportunitat de parlar amb el CEO de Boloberry, Francisco Romañá. La seva vinculació amb els Premis Talent Cambra va més enllà de l’entrega d’aquest guardó, ja que l'empresa dona suport com a patrocinador i dissenya els trofeus des del naixement dels premis. “Les empreses estem encantadíssimes de fer-nos eco d’iniciatives amb talent i poder-les adreçar a nivell industrial”, ressalta Romañá, que considera que la seva tecnologia formarà part dels processos de producció de les grans empreses: “Quan es diu que el 3D és una revolució, és perquè s’adapta a tots els sectors. Això és imparable”.

“Quan vàrem veure que el virus agafava força i que podíem aportar el nostre granet de sorra, no vàrem dubtar”, explica el CEO de Boloberry, Francisco Romañá, que considera que els mesos de pandèmia “no són moments per guanyar diners, sinó per donar de forma altruista”. En aquest sentit, posa d’exemple l’estoc de 70 impressores que l’empresa tenia muntades per vendre a tercers i que va acabar destinant als hospitals; o la signatura d’un contracte amb una fàbrica estrangera per a la importació de mascaretes: “Quan existia l’especulació per la venda de mascaretes, vam posar el mateix preu pel que les vam comprar per poder ajudar”.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia a ElNacional.cat

 

 

 

.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x