Catalonia Talent

Catalonia Talent

Lela Mélon rep el premi Talent Europa Segle XXI per un estudi sobre sostenibilitat en la indústria de la moda

2 de juliol de 2021

Articles - Comerç i Turisme

The EU non Financial Reporting Directive and the corporate narrative disclosure practices: the case of fashion industry” és el títol de l’estudi fet per Lela Mélon, coordinadora executiva del projecte UPF Planetary Wellbeing i professora de sostenibilitat en dret empresarial d’ESCI-UPF, que ha obtingut el premi Talent Europa Segle XXI.

El guardó, que té per objectiu impulsar la recera de qualitat de joves investigadors, està dotat amb 2.500 euros i convocat pel CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs) i la Fundació Catalunya Europa, amb el suport de la Fundació Banc Sabadell.

Lela Mélon en el seu treball (publicat enguany en el número 10 de la col·lecció Documents CIDOB) aborda la qüestió de la sostenibilitat global i el repte de la coherència de les polítiques per a la sostenibilitat en l’àmbit empresarial, va rebre el guardó de mans de Pau Mas, director de la Fundació Catalunya Europa, en el decurs d’una nova edició dels Diàlegs CIDOB-Fundació Banc Sabadell, que van tenir lloc el 30 de juny a la tarda, a la seu del CIDOB.

L’acte, que va comptar amb les intervencions de Pol Morillas, director de CIDOB, i Miquel Molins, president de la Fundació Banc Sabadell, va incloure el lliurament de dos premis: Talent Europa Segle XXI i  Talent Reptes Globals, ambdós en el marc del programa Talent Global, impulsat per aquestes dues entitats. En una segona part de l’acte, Léla Melon va participar en el Diàleg Premi Talent Europa Segle XXI, sota el títol “Sostenibilitat i Unió Europea: quin paper poden jugar les empreses?”.

El premi Talent Europa Segle XXI reconeix aquells treballs d’alt nivell acadèmic que tinguin una aproximació analítica original i incloguin investigació aplicada respecte als reptes actuals, interns i internacionals, als quals ha de fer front Europa, i centrada en temes com la integració europea, les polítiques europees en els àmbits social, econòmic i polític i la Unió Europea com a actor internacional.

El jurat del premi ha esta format per Pol Morillas, director del CIDOB, i Pau Mas, director de la Fundació Catalunya Europa,com a copresident, juntament amb Sofía Rodríguez, economista en cap del Banc Sabadell; Anna Terrón, directora de la FIIAPP; Eva Anduiza, catedràtica de Ciència Política de la UAB, i Javier Arregui, professor associat del Departament de Ciències Polítiques de la UPF.

Contingut relacionat

Carregant...
x