Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'artista Perico Pastor fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

10 de juny de 2020

Articles

Un dels artistes més notables del panorama català, Perico Pastor, ha passat el confinament entre casa seva i el seu estudi del Poble Nou. Com a manera per seguir en contacte amb el seu entorn, va començar fent un dibuix diari que ha arribat a més de 700 persones. "No és un dibuix inspirat en el confinament. Són dibuixos de la gent del carrer", però en ells s'hi reflectit el record permanent de la quotidianitat perduda.

Per a Pastor, "la cultura és com el sexe, tothom el vol i cadascú escull com el vol". En aquest sentit, ho relaciona amb la concepció que les administracions tenen d'aquest àmbit: "Tenen una visió propietària de la cultura", explica, de manera que el que cal fer és "facilitar-la i deixar que la gent esculli què els agrada més".

En última instància, Pastor celebra la convocatòria dels Premis Talent Cambra 2020, que veu com una oportunitat per reconèixer la feina feta en circumstàncies molt difícils, així com valorar la trajectòria de molts professionals contrastats. En l'edició d'enguany, la cultura és un sector molt representat, amb la creació d'un àmbit de premis, els #JoFaigTalent, que compte amb categories com les d'Arts Escèniques, Poesia o Composició Musicial.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x