Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'Aquàrium celebra 25 anys adaptant l'oferta a la pandèmia

24 de desembre de 2020

Articles - Salut

L’any del seu 25è aniversari, el centre marí homenatja a tots els que han contribuït a escriure la seva història i han fet possible que esdevingui el més gran del món en quant a fauna del Mediterrani.

En unes Festes diferents, ha adaptat la seva felicitació a les mesures de seguretat davant la Covid-19 per no faltar a la seva tradicional cita del Nadal.

El públic podrà visitar les seves instal·lacions i conèixer les més d’11.000 espècies marines que hi habiten diàriament a partir del proper dia 23 i fins el 10 de gener amb l’excepció del Dia de Nadal.

En el Nadal del seu 25è aniversari,  L’Aquàrium de Barcelona no ha volgut faltar a la seva tradicional cita d’aquestes dates i ho ha fa desitjant unes Festes segures i retent homenatge a tots els professionals i visitants que han contribuït a escriure la seva història, des de la seva creació fins a la consolidació com a centre marí més gran del món en quant a fauna del Mediterrani.

Són moltes les persones que, durant aquest quart de segle, han treballat per tenir cura de les més d’11.000 espècies marines que habiten a L’Aquàrium de Barcelona i que,diàriament, s’esforcen per protegir el fons marí i conservar les seves espècies alhora que per donar a conèixer la seva riquesa. Una riquesa que han comprovat els 37 milions de persones que l’han visitat i ajudat a créixer.

Per aquest motiu, en aquest Nadal diferent, l’entitat ha triat a una representació de la seva plantilla per fer arribar a tothom els seus millors desitjos per a aquestes Festes i un missatge molt sincer: ‘Respecta la teva bombolla’. Gaudir d’un Nadal segur suposa la inversió més eficient per afrontar un 2021 amb salut i més força.

Horaris y promocions especials

Durant aquestes Festes, els barcelonins podran visitar les instal·lacions de L’Aquàrium cada dia a partir del proper dia 23 i fins el 10 de gener en horari d’11 a 19h., amb l’única excepció del Dia de Nadal en que romandrà tancat. Els que decideixin acudir al centre marí i veure de prop als més de 2.000 nous habitants que han nascut aquest 2020 poden consultar les diverses promocions al web.

L’Eren, un pingüí nascut durant el confinament, s’ha convertit en una de les principals atraccions de L’Aquàrium, però grans i petits també podran observar els taurons, cavallets de mar, peixos globus, morenes, peixos pallasso, garotes... que han mantingut el cicle de vida intacte i han rebut sempre la dedicació dels biòlegs i l’equip de manteniment. També, tindran l’oportunitat de conèixer els més de 100 corals i 300 peixos que el centre marí ha acollit aquest any.

Un espai amb segell 'Safe Travels'

L’Aquàrium de Barcelona ha adoptat tots els protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció establerts tant per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) com per les diverses autoritats, per la qual cosa ha rebut el segell 'Safe Travels' que concedeix el Consejo Mundial de Viajes y Turismo (WTTC) i que l’acredita com a espai saludable i segur.

L’Aquàrium és també reconeguda com a empresa turística sostenible internacionalment gràcies a l’acreditació concedida per Biosphere ara fa un any, essent de les 50 primeres empreses de Barcelona en aconseguir aquest segell.

A més, dins del marc SOS OCEANS i després de col·laborar amb el projecte “OurOcean”, L’Aquàrium de Barcelona també està present a la coalició d’aquaris de tot el món «Worldaquariums #ReadyToChange to #BeatPlasticPollution», que han unit esforços amb la Comissió Europea i el Programa de les Nacions Unides pel Medi ambient per a la lluita contra la contaminació dels plàstics als oceans.

Temes aquariumcentreaniversaribiologiamarrius

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x