Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'Ajuntament d'Alcanar presenta l'aplicació "Alcabàs" per al comerç local

9 de juny de 2021

Articles - Comerç i Turisme

El projecte compta amb la participació de la Diputació de Tarragona i de l'àrea de Desenvolupament de l'Ajuntament de municipi. Alcabàs vol unificar en una sola aplicació mòbil tot el comerç de la localitat. D'aquesta manera augmentarà la seva visibilitat, podran fer promocions conjuntes i crear esdeveniments i notícies adreçades a la ciutadania.

La proposta planteja una transformació digital per estimular el comerç i accelerar la seva transició cap a les noves tecnologies i donar impuls a la reactivació econòmica. L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, ha destacat que "l'èxit i la sostenibilitat de les empreses depèn en gran part de la capacitat d'adaptació que tinguin i de l'eficiència en l'ús d'eines per encarar el procés de transformació digital."

A més, l'aplicació tindrà un marketplace per a que totes les empreses que ho vulguin puguin posar a la venda els seus productes via internet. Alcabàs vol avançar-se a les noves tendències i integrar totes les eines i recursos de la transició digital. L'alcalde ha afirmat que es vol "dotar de noves eines i coneixements a empresaris, treballadors i autònoms del poble que contribueixin a la millora de la competitivitat d'empreses i comerços".

Temes AlcanarDiputació de Tarragonaappcomerç localtransició tecnològica

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x