Catalonia Talent

Catalonia Talent

Laia Cortés, assessora pedagògica de la Fundació La Caixa, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

30 de juny de 2020

Articles

Desbloquejar les emocions per desbloquejar els talents. Aquesta és la màxima per la que es guia el programa Tens Talent de la Fundació “La Caixa”, una iniciativa educativa adreçada a infants de 6 a 12 anys en risc d’exclusió social que té com a objectiu fer aflorar els seus talents. “La meva funció és acompanyar i cuidar els educadors, perquè cada vegada me n’adono més que la figura del cuidador emocional és molt important”, explica l’assessora pedagògica del programa, Laia Cortés, que està en contacte amb els 36 centres repartits per tota Espanya.

“Quan l’infant descobreix que és molt bo en alguna cosa, irradia en altres coses que no era tan bo”, comenta Cortés, que és conscient de la capacitat del programa per “empoderar” l’infant: “Ajuda a millorar l’autoestima, perquè hem de pensar que ningú no els hi ha dit mai que tenen talent per alguna cosa”.

En última instància, Cortés aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020: "Animo a tota la comunitat educativa perquè segueixi treballant per fer aflorar els talents de les noves generacions".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x