Catalonia Talent

Catalonia Talent

L’advocada Magda Oranich fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

3 de juliol de 2020

Articles

Magda Oranich és un referent de la lluita pels drets civils, humans, familiars, de les dones i dels animals. Ens interessava conèixer la seva opinió respecte el control que les tecnologies poden exercir sobre els homes i les dones i la coerció de llibertats que això pot implicar. L’advocada adverteix de la perillositat de la Covid19, que ella mateixa va patir, i explica algunes seqüeles que poden quedar als afectats.

Oranich reflexiona sobre la contradicció que les tecnologies, l’ús de les dades, el control social i altres elements suposen en el marc de les societats avançades i democràtiques i és en aquest sentit  quan diu que “les tecnologies i el seu ús per part dels estats pot suposar un grau més elevat de control sobre la població” que no el que hi havia fa dècades, durant la dictadura.

En última instància, Oranich aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. Com a reconeguda defensora dels drets dels animals, considera que la seva defensa és un reflex de les societats madures. En aquest sentit, val a dir que l'edició d'enguany comptarà per primera vegada amb un premi sobre aquesta àrea.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x