Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'actor Enric Majó fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

1 de maig de 2020

Articles

L’edició d’enguany dels Premis Talent Cambra ve carregada de novetats. Una de les més sonades és l'impuls d’un nou àmbit de premis, els JoFaig, que fomenten la creació d’obres artístiques de nova creació. Per exemple, la categoria d’arts escèniques. En aquest sentit, poques persones més indicades que l’actor Enric Majó per animar al món del teatre a participar i apadrinar aquests premis.

De forma complementària, Majó fa una radiografia del moment que viu el sector: “El nostre àmbit sempre ha estat en situació de crisi, però el moment actual és de crisi total”. No obstant això, aquesta pandèmia també pot servir com font d’inspiració: “Dels moments de crisi neixen creacions importants. Tant de bo no arribem a l’extrem d’ofegar-nos, però si hi arribem estic segur que algunes coses bones en sortiran”.

La situació de confinament afavoreix un major contacte amb les noves tecnologies. En aquest sentit, Majó les concep com una eina fonamental: “Internet ens permet veure obres de teatre d’arreu del món, i tenir una informació que abans era impensable”. Al mateix temps, però, mai no es podrà igualar a l’experiència genuïna del contacte físic: “Mai no podrà substituir el fet de veure una obra de teatre en viu”.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publica a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x