Catalonia Talent

Catalonia Talent

L’acceleradora Parlem Ventures selecciona 12 start-ups tecnològiques en la seva primera convocatòria

10 de març de 2022

Articles - Startups i emprenedors

12 projectes d'emprenedors han estat seleccionats en la primera convocatòria anual dissenyada per Parlem Ventures. Aquesta acceleradora d’start-ups del sector tecnològic impulsada per Parlem Telecom i Inveready, i que es va presentar fa pocs mesos, ha triat una dotzena de projectes d'entre la cinquantena de propostes que s'han presentat a aquesta convocatòria.

Aquestes empreses són Neutroon, RawData, Bia, Valerdat, EXPAI, FlashPark, Ivack Solutions S.L, Adetia, éKratos Digital Services S.L., Alta Guardia, Intemic i Feeder, que pertanyen a diversos àmbits, i que van des de la 5G fins al fintech, passant per la AI o la mobilitat. Es tracta de projectes que s'ajusten a un dels objectius de Parlem Ventures, és a dir, startups en fase de llavor que poden oferir solucions tecnològiques al mercat B2B. La iniciativa compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Mobile World Capital Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2cat

Els responsables dels projectes seleccionats participaran durant les properes setmanes en diversos tallers impartits pels partners de Parlem Ventures, que conclouran amb la celebració d’un “Pitch Day” a mitjans d’any, en el qual es presentaran totes les propostes davant d’un Comitè de Selecció, que triarà les 3 start-ups guanyadores de la primera convocatòria. El mateix procediment se seguirà en la segona convocatòria anual prevista per la segona meitat de 2022. 

Contingut relacionat

Carregant...
x