Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Universitat d'Standford reconeix Manel Esteller

18 de novembre de 2020

Articles

Manel Esteller, Director de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), Investigador ICREA i catedràtic de Genètica de la Universitat de Barcelona, ha estat reconegut per la prestigiosa Universitat de Standford als Estats Units entre el 0.001% dels investigadors amb més impacte a nivell mundial en totes les àrees de la Ciència.

Un estudi recentment publicat a la revista internacional PLoS Biology, realitzat pel Centre de Dades de Ciències Biomèdiques, Estadística, Meta-Anàlisi i Innovació (METRICS) d'aquesta Universitat, ha analitzat les citacions dels descobriments, l'autoria principal i la trascendència per a d'altres científics de més de 7.000.000 investigadors d'arreu del món, de 175 disciplines diferents i en els últims 22 anys.

Els autors conclouen que el Dr Esteller ocupa la posició 109 d’aquest rànquing, i la primera posició com a investigador biomèdic dels que treballen a Espanya.

Les investigacions del Dr Manel Esteller es centren en els mecanismes epigenètics implicats en l'aparició i progressió de les malalties humanes, principalment en càncer. Els resultats derivats dels seus estudis han permès, a més de conèixer les bases moleculars de diverses patologies, el desenvolupament de noves eines diagnòstiques i nous tractaments per a aquestes.

Temes Manel EstellerStandfordpremireconeixement

Contingut relacionat

Carregant...
x