Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Universitat d'Standford reconeix Manel Esteller

18 de novembre de 2020

Articles - Salut

Manel Esteller, Director de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), Investigador ICREA i catedràtic de Genètica de la Universitat de Barcelona, ha estat reconegut per la prestigiosa Universitat de Standford als Estats Units entre el 0.001% dels investigadors amb més impacte a nivell mundial en totes les àrees de la Ciència.

Un estudi recentment publicat a la revista internacional PLoS Biology, realitzat pel Centre de Dades de Ciències Biomèdiques, Estadística, Meta-Anàlisi i Innovació (METRICS) d'aquesta Universitat, ha analitzat les citacions dels descobriments, l'autoria principal i la trascendència per a d'altres científics de més de 7.000.000 investigadors d'arreu del món, de 175 disciplines diferents i en els últims 22 anys.

Els autors conclouen que el Dr Esteller ocupa la posició 109 d’aquest rànquing, i la primera posició com a investigador biomèdic dels que treballen a Espanya.

Les investigacions del Dr Manel Esteller es centren en els mecanismes epigenètics implicats en l'aparició i progressió de les malalties humanes, principalment en càncer. Els resultats derivats dels seus estudis han permès, a més de conèixer les bases moleculars de diverses patologies, el desenvolupament de noves eines diagnòstiques i nous tractaments per a aquestes.

Temes Manel EstellerStandfordpremireconeixement

Contingut relacionat

Carregant...
x