Catalonia Talent

Catalonia Talent

La startup VICIO obre Barcelona el seu primer restaurant físic i híbrid

1 de juliol de 2021

Articles - Comerç i Turisme

L'empresa startup catalana VICIO, que va sorgir durant la pandèmia, i que es va especialitzar en l'entrega a domicili mitjançant Glovo, obre aquest divendres a Barcelona el seu primer restaurant físic, a la Via Augusta 21. Es tracta d'un restaurant híbrid, amb les ocions de take away i d'entrega a domicili en exclusiva a través de Glovo, a més d'espai físic per a consumir el local.

Amb la fórmula inicial de negoci de restaurant virtual, VICIO ha incrementat en més d'un 400% el nombre de comandes en pocs mesos, en que es converteix en un dels restaurants virtuals de més creixement en la història de Glovo. Amb 8 mesos d'existència supera els 30 treballadors, i seguirà amb delivery: preveu doblar el seu creixement aquest any, arribant a entregar a domicili més de 800 comandes diàries.

El nou local de Barcleona pretén que el procès de comanda per a consumir al local sigui novedós. El CEO i cofundador de VICIO, Aleix Puig, aspira a que "demanar una hamburguesa es converteixi en una experiència única", i afegeix que la tecnologia ha d'adaptar-se al consumidor i no a l'inrevés.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x